Skoleutvikling i det digitale nettsamfunnet

Nå er vi i gang med kurset Skoleutvikling i det digitale nettsamfunnet. Nesten 50 rektorer og ledere fra videregående skoler i Buskerud var med på 2 dagers introduksjon til et 6-dagers program . Etter en litt nølende start, endte det hele i stor begeistring.

Kirst Slettevold sendte følgende melding da hun kom hjem igjen:

Hei og takk for sist for fantastiske dager på Leangkollen. ..

Som noen sa, det er så sjelden vi opplever at noen klarer å løfte oss opp – det er alltid vi som skal løfte andre. Men Its og Arne Krokan klarte altså å smitte 50 godt voksne og variabelt motiverte skoleledere fra Buskerud. Det ble to gyldne dager. Takk igjen. Håper dere ikke blir så populære at dere blir umulig å få tak i når vi trenger å inspirere flere…

Og Stein Morten Øen fra Utdanningsavdelingen i Buskerud fylkeskommune var også fornøyd:

Jeg vil gjerne få lov til å takke deg for to meget gode dager på Leangkollen 30-31.10. Samlingen var meget vellykket fordi du gjorde den interessant, spennende og forståelig for forsamlingen. Alle lærte mye nytt og mye å reflektere over. Flott veksling mellom de store linjer og praktiske eksempler som underbygget disse. Lun og god humor. Jeg synes også det var fint at du gav oss noen utfordringer ift det konkrete arbeidet vi skal gjøre videre. Du oppsummerte og gav oss et lite push videre.

Endringsprosesser er slitsomme, skaper angst og usikkerhet og krever derfor både motivasjon og kompetanse. Kurset som ble startet nå er et samarbeid mellom Its`learning, NTNU og University of Delft ved Wim Veen. Denne konstellasjonen er unik og så langt er opplæringsprogrammet innkjøpt av alle som har fått det presentert. Mer om dette kommer siden.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

2 Comments

    • HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA WTF ??? AHAHHAHAAA.

      Herman, jeg kommer til og vise deg dette !! du kommer til og døø !!!! hahahahahahahaahhahhahahaha

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.