Med blogger og wiki mot eGovernment

I eGovernment-kurset som vi kjører med 35 deltakere i disse dager, har vi innført obligatorisk blogging og bruk av wiki og andre web2.0-ressurser. I tillegg til mer tradisjonelle prosjektoppgaver og eksamener, er det innført obligatoriske blogginnlegg, og en av oppgavene var å skrive et sammendrag av ett av lærebøkenes, eller artiklenes kapitler. Dette har Geir gjort på en utmerket måte, og like interessant er det at denne formen for arbeidsdeling og samarbeid oppleves som nyttig av de andre deltakerne. Dette er et interessant eksempel som viser nytten av åpne arbeidsprosesser, som går på tvers av tradisjonelle, organisatoriske grenser.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.