Reblogging

Konvergensen har etter hvert nådd fram til bloggene også og reblogging ser ut til å være en etterligning av retweeting.

Jeg synes retweeting er greit og nyttig, for det sender oppmerksomheten om et tema fra noen jeg følger og til meg, og det spiller egentlig ingen rolle om en skriver selv eller lar andre gjøre det, så lenge innholdet er noe vi kan stå for.

Når det gjelder reblogging synes jeg saken er annerledes. Da virker bloggen mer som en kuratortjeneste. Om du ikke visste hva reblogging er, kan du forresten lese om det her.

Trenger vi reblogging, eller holder det å bruke kuratortjenester som paper.li og scoop.it?

2 Comments

  1. Problemet ligger vel i at WordPress med dette går et skritt mot en walled garden. Jeg ønsker meg en reblogging-tjeneste som dekker alle sosiale medier – inkludert share av ting som ligger på Facebook.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.