Smart læring om spill i skolen

Denne ukens oppgave i kurset Smart læring er å spille et spill de ikke har spilt før i 30 minutter og så skrive et blogginnlegg om erfaringene. Dette har resultert i mange interessante erfaringer og refleksjoner. Blogghild skriver at denne «modulen har gitt meg ny giv for å bruke dataspill i skolen» og Hanne Jahren har lagd en liten video der hun spiller med sine barn og lagt denne ut på YouTube. Det er helt supert å dele slike erfaringer som Hanne gjør her.

Camilla Sandum skriver «Morsomste skolearbeidet på lenge modul 7/NTNU. Spilling og læring! «Mutter’n spiller The Witcher» (sitat fra min sønn, 13 år)».

Det er veldig morsomt og inspirerende når så mange av deltakerne på kurset deler erfaringer gjennom blogger, twitter, egne videoer de lager og ikke minst gjennom refleksjon i Facebookgruppen Smart læring MOOC.

Her kan du se hva mange har delt med taggen #smartlæring på Twitter

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.