Mob4Hire – Crowdsourced Mobile Application Testing

Mob4Hire – Crowdsourced Mobile Application Testing er et interessant konsept. Maching av folk som vil teste nye applikasjoner og bedrifter som trenger beta-testere. I øyeblikket kan du teste applikasjon for mobilt slideshow og applikasjon for å kjøre last.fm på Symbian 60, hvilket vil si på min Nokia 95-8gb.
Har du lest om Smart mob og Crowdsoursing? Dette er vel en kombinasjon? Og hvem kommer til å flytte konseptet over på andre arenaer? Eks teste ut alle læremidler som skal dekke alle læremål på et bestemt klassetrinn? Eller hvordan en kan modellere alle arbeidsprosesser i fagsystemene som norske kommuner benytter? Her er det formidable muligheter.
Er det noen som har flere ideer?

Tags: , , , ,

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.