Mob4Hire – Crowdsourced Mobile Application Testing

Mob4Hire – Crowdsourced Mobile Application Testing er et interessant konsept. Maching av folk som vil teste nye applikasjoner og bedrifter som trenger beta-testere. I øyeblikket kan du teste applikasjon for mobilt slideshow og applikasjon for å kjøre last.fm på Symbian 60, hvilket vil si på min Nokia 95-8gb.
Har du lest om Smart mob og Crowdsoursing? Dette er vel en kombinasjon? Og hvem kommer til å flytte konseptet over på andre arenaer? Eks teste ut alle læremidler som skal dekke alle læremål på et bestemt klassetrinn? Eller hvordan en kan modellere alle arbeidsprosesser i fagsystemene som norske kommuner benytter? Her er det formidable muligheter.
Er det noen som har flere ideer?

Tags: , , , ,

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.