Xobni -kjekt tillegg til Outlook

Twitter er bra for mye, og via streamen fra Marika Lüders ble jeg klar over Xobni, som jeg umiddelbart installerte. Og det er jammen en kjekk sak, for den sorterer og viser eposter, sammenhenger mellom eposter og sammenhenger mellom mine kontakter på en nyttig måte. Dermed blir det enklere å holde oversikt over det hele. Ellers bruker jeg Gmail. All epost blir forwarded fra andre domener til gmail-kontoen. Deretter hentes den inn i Outlook (men forblir på serveren til gmail også). Så nå kan jeg lese på ulike måter. Også fra min mobiltelefon, og snart fra iPhone, som er under uttesting. Jeg er jammen ikke helt sikker på om jeg vil bytte ut Nokia N95-8gb med iPhone, men det er vel en annen skål enn denne.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.