Skriv et blogginnlegg om business model canvas

En måte å forstå forretningsmodeller på er ”business model canvas”, som angir et antall dimensjoner du bør ta hensyn til når du skal etablere en virksomhet. Denne modellen er brukt i svært mange praktiske sammenhenger også i Norge

Skriv et blogginnlegg der du kort beskriver modellen og dens dimensjoner. Finn et bilde av modellen du kan publisere på bloggen din. Husk at du må ha rett til å bruke bildet på bloggen din også, for eksempel ved at bildet har en hensiktsmessig creative commons lisens.

Hvorfor tror du denne modellen er blitt så populær?

Lag lenke til blogginnlegget ditt i kommentarfeltet under dette innlegget, og skriv gjerne en liten ingress, en liten begrunnelse for hvorfor andre skal lese innlegget ditt.

Husk å bruke metatagger i innlegget ditt og sett også inn andre elementer som øker sannsynligheten for at ditt innlegg blir gjenfunnet når andre søker på ordet forretningsmodell.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

19 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.