Digitale tjenester for økt kreativitet

En av de fine tingene som følger med fenomenet «deling» er at det er så mange som bidrar, og jo fler som bidrar, jo rikere blir vi. Jeg fikk tips om tjenesten UNTOOLS i et nyhetsbrev jeg abonnerer på, og siden det er både mange gode verktøy, eller digitale tjenester som jeg foretrekker å kalle det, og ikke minst både omtaler og en form for bruksanvisning, tenker jeg at det er fint å dele dette videre med dere. Mange takk til Adam Amram for denne fine oversikten.

Det er mye å velge mellom her

Legg merke til at du her også får sortert de ulike tjenestene med tanke på hva de egentlig er skapt for, noe som gir ekstra verdi.

Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen der du forteller om dine egne erfaringer eller også gir tips om andre slike tjenester som kan være nyttige.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

One Comment

  1. Hei, Arne! Følger veldig det du skriver i innlegget, vi blir rikere av å få tips og innspill fra andre 🙂 Vil du si at den digitale tjenesten du ble tipset om er av relevans for faget Digital markedsføring, og er det noe vi bør bruke?

    Ha en fin dag videre!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.