An anthropological introduction to YouTube

Joda, det er Michael Wesch ved Kansas State University som har lagd en video som er vel verdt å se, en antropologisk analyse av YouTube. Denne og andre medietjenester endrer ikke bare mediene, men også forholdet mellom menneskene som bruker dem. Interessante perspektiver.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

3 Comments

  1. Festlig! Morsom film. Har du peiling på hvordan de har laget så stilig presentasjon med kombinasjon av talerens bilde og lysarktekst koblet til ett bilde i en film?

  2. Jeg vil anta at dette er en eller flere filmer som ha kjører under presentasjonen, ikke tradisjonell ppt. En annen mulighet er at det hele er mikset til film etter selve foredraget. Det er interessant både med tanke på innholdet og selve fortellerformen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.