Youtube-instruksjoner

Ingwiikurs-ikt » Youtube-instruksjoner har lagd en fin oversikt over videoene fra Common Craft. De er korte og svært instruktive. Hivs du lurer på hva rss-feed, eller blogging, eller wiki eller del.icio.us er, så er det bare å klikke på videoene hos Ingunn. Jeg vil også anbefale flere andre av sidene på denne wikien for dem som trenger litt hjelp til å komme i gang. Det skjer svært mye spennende i videregående skoler for tiden, og frontlaget av bloggere sørger for at vi som ikke jobber der slipper å finne opp hjulet selv.

Blogged with the Flock Browser

Tags:

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.