Kjøp skjerm i metervis

image

Vi har tidligere hørt om eInk og andre leverandører som arbeider med utvikling av fleksible skjermer, der «duken» de viser bildene på til forveksling ser ut som en presenning. Nå kommer HP med prototypen på en oppfølger av eInk (som forøvrig var en spinoff fra MIT) -en skjerm som er uknuselig, billig og lagd i en form for plastmateriale.  Ideen er å spenne denne «plastduken» mellom to «ruller» (det er vanskelig å vite hva en skal kalle disse dingsene) som så styrer elektronikken i selve skjermen.

Du kan lese litt mer om saken i NyTeknik.

del.icio.us Tags: ,

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.