HOMO APPIENS i Forskerforum

Det var en uventet god omtale av den siste boken min i Forskerforum denne uken.
Uventet fordi anmeldere ofte har en egen agenda og en egen forståelse for den tematikken boken tar opp og da gjerne trekker inn temaer de mener mangler eller perspektiver de finner mangelfulle. Men her ser det faktisk ut som anmelder har sett bokens intensjon og fortellergrep, som har vært å forene det historiske perspektivet med vår tids dilemmaer og da må jo jeg som forfatter være glad.
Jeg håper mange kan finne perspektivene jeg trekker opp nyttige!

Om du vil kjøpe boken selges den her.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.