Hvor skal en begynne?

I dag holdt jeg foredrag for omlag 100 mennesker i Oslo, de fleste med tilknytning til forlags- og publiseringssektoren. Bare 2 av de 100 var bloggere, og svært få leste blogger regelmessig også. Det ligner litt på erfaringene fra andre sektorer. Så når jeg nå kjører kurs for over 100 skoleledere i Rogaland, kan det jo være kjekt å gi dem en egen startside. Det har jeg gjort her.

Dette er en åpen side i Netvibes, og det er fort gjort å sette opp en slik side. Den kan selvsagt også brukes i undervisningen, til å overvåke alle elevenes blogger (bare lag lenker …) og til å publisere ressurser som kan benyttes i ulike sammenhenger.

Nå inneholder siden enkelte blogger som jeg selv leser regelmessig, fra Ingunns Tanketråder, som gjerne har lange og mer reflekterende innlegg, til Jan Arves litt kortere blogginnlegg. Så er selvsagt det store spørsmålet: Hvilke blogger mangler? Hva burde være med fra starten her? Jeg har tenkt at det ikke bør være så mange å følge med på i starten, men kanskje er det feil?

Legg inn forslag til forandring av siden i kommentarfeltet her.

5 Comments

 1. Svend Andreas Horgen sin. http://gjemmesiden.blogspot.com/
  Fordi den gir et synspunkt litt utenfor skolen men likevel nyttig.

  Flere fagområder enn norsk, kanskje? Vi er noen få realister som driver og blogger også 😉

  Hva med feeds fra nettsider som ITU eller NDLA? Lettere å holde seg oppdatert på veldig skoleaktuelle ting.

 2. Tiller har en omfattende lenkeside/blogg som inneholder mange tips til digitale læringsressurser som bl a NDLA:

  http://lrtiller.wordpress.com/

  Btw: Din (RFK)Netvibes burde vel ettervert også få noen lenker til deltakernes blogger 😉

 3. Her er flere gode kommentarer, og jeg lenker fortløpende opp nye bidragsytere. Over tid ser en hvem det er verdt å følge med på og hvem som bidrar i diskusjoner i nettverket.
  Og ja, jeg er helt enig i at nå begynner det å bli aktivitet i Rogalandsnettverket, så jeg skal lage en side der jeg legger ut noen av de mest aktive bloggernes sider.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.