Piratene – nå også på gamlehjemmet

Er piratkopiering greit, bare piratene er gamle nok?

Det er det retoriske spørsmålet Jan Omdahl stiller i en artikkel i Dagbladet (via Twitter). For det er er ikke bare Limewire og fjortiser som ikke betaler for seg, men også de som sitter for eksempel på et eldresenter og ser videoer på YouTube. Det er jo i og for seg ikke forbudt, men problemet er at mange av videoene de ser på er lastet opp uten samtykke fra dem som har opphavsretten. Og da blir de pirater. Les hele artikkelen her.

Hovedpoenget er at filmbransjen har utfordret Lawrence Lessig for brudd på opphavsrettslige regler. Det var kanskje ikke det lureste å gjøre, eller hva?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.