Digital transformasjon og bærekraft 7,5 stp

Mandag kl 18 åpner det første av 4 kurs a 1,5 stp i «Digital transformasjon og bærekraft». Det femte kurset er en eksamensmodul som forutsetter opptak på NTNU og når du har fullført alle fem delene får du 7,5 stp. Du finner informasjon om begge deler i lenken under.
Dette første kurset er en introduksjon til emnet (det heter emne på universitetet når det er studiepoeng) som tar ca 35 timer å gjennomføre. Innholdet vil åpnes i 3-4 omganger slik at det er begrenset hvor mye du trenger å gjøre pr uke. Alle tekster, videoer, oppgaver etc ligger i kursets læringssti, og det er lett å fortsette der du sluttet forrige gang om du tar en pause.
Del gjerne dette med «alle du kjenner». Målet er å ha mange tusen deltakere, og jo flere som deltar jo morsommere blir det å være med! Du kan gjøre det sammen med kollegaer, gamle (eller unge) foreldre, besteforeldre, barn, naboer, venner eller andre du synes det er morsomt å diskutere med.
Som den gamle ministeren sa: «lik og del» -og husk:-det er gratis 🙂

Du finner informasjon og kan melde deg på her.

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

2 Comments

  1. Djevelen er tidvis i detaljene. Påmeldingsskjemaet til kurset godtar ikke mitt navn som brukernavn. Jeg får beskjed om at det er bare bokstaver a -z som godtas.Men, det er ingen andre enn det?
    Hilsen
    Ivar Leveraas

    • Sender denne over til teknikerne på «baksiden» av plattformen Ivar, så får vi se hva de greier å få til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.