Eksamen i «Digital transformasjon og bærekraft»

Nå er de fire første kursene i emnet Digital transformsjon og bærekraft (IØ 6570/IØ6572) ferdig utviklet og svært mange er i gang. På introduksjonskurset er det nå omlag 2300 som har startet læringsløpet og på det er flere hundre på hvert av de andre kursene også, så du blir ikke alene dersom du har lyst til å være med. På NTNU sider er det mer informasjon om det formelle ved eksamen om det er noe du tenker på. Du kan ta eksamen på master– eller bachelornivå.

Her finner du de enkelte kursene. Vær oppmerksom på at du må melde deg på kurset for å kunne se innholdet, men det er gratis og det følger ingen forpliktelser med, så det er bare å melde seg på dersom du tenker at det kan være interessant.

Lenke til kurset: Digital transformasjon og bærekraft -introduksjon.

Lenke til kurset:Digital transformasjon og bærekraft -kunstig intelligens

Lenke til kurset: Digital transformasjon og bærekraft -plattformer

Lenke til kurset: Digital transformasjon og bærekraft -muliggjørende teknologier

Jeg har også lagd et «minikurs» om Teknologi i helsesektoren for å demonstrere hvordan vi kan bruke dette læringsdesignet, men også her må du melde deg på for å se innholdet.

Alle disse kursene er lagd på NTNUs plattform Digit, der du også finner en rekke andre åpne og gratis kurs.

Bli med da vel!

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.