HOMO APPIENS

Homo appiens av Arne Krokan (Heftet)

Nå er min nye bok om hvordan «teknologi endrer våre liv» klar fra forlaget og kan kjøpes blant annet her. https://www.cappelendammundervisning.no/_homo-appiens-arne-krokan-9788202427252

Her kan du lese om om ny teknologi for å lage «cultured meat», om økonomiske og organisatoriske utfordringer som følger av den raske teknologiske utviklingen, og litt om noe av det «gale» dette også fører til.

På baksiden står det …
Vi mennesker utfordres på stadig nye måter. Nye teknologier skaper nye produksjonsformer, nye måter å kommunisere på og nye måter å organisere arbeid på. I Homo appiens. Hvordan teknologi endrer våre liv, presenteres utvalgte sentrale utfordringer vi står overfor i vår tid. Komplekse problemer det er vanskelig å løse ved politisk enighet og handling. Kanskje er det ny teknologi som er løsningen? I boken får du mange innspill slik at du kan forstå både hva utfordringene består i og tanker om hvordan vi kan løse dem

Arne Krokan

professor emeritus, tidligere Institutt for industriell økonomi og teknologelse og Institutt for sosiologi og statsvitenskap NTNU. Forfatter, kurator, foredragsholder. Styremedlem Norsk teknisk vitenskapsakademi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.