HOMO APPIENS

Homo appiens av Arne Krokan (Heftet)

Nå er min nye bok om hvordan «teknologi endrer våre liv» klar fra forlaget og kan kjøpes blant annet her. https://www.cappelendammundervisning.no/_homo-appiens-arne-krokan-9788202427252

Her kan du lese om om ny teknologi for å lage «cultured meat», om økonomiske og organisatoriske utfordringer som følger av den raske teknologiske utviklingen, og litt om noe av det «gale» dette også fører til.

På baksiden står det …
Vi mennesker utfordres på stadig nye måter. Nye teknologier skaper nye produksjonsformer, nye måter å kommunisere på og nye måter å organisere arbeid på. I Homo appiens. Hvordan teknologi endrer våre liv, presenteres utvalgte sentrale utfordringer vi står overfor i vår tid. Komplekse problemer det er vanskelig å løse ved politisk enighet og handling. Kanskje er det ny teknologi som er løsningen? I boken får du mange innspill slik at du kan forstå både hva utfordringene består i og tanker om hvordan vi kan løse dem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.